Producten : Een breede gamma van POS communicatie producten

Prototyping

Prototyping, de essentiële link tussen ontwerp en productie

Prototyping is een essentieel valideringsstadium tussen het ontwerp en de productie. Hoe inventief een project ook is, tijdens het concept moet men rekening houden met de productiebeperkingen. Daarbij is prototyping de eerste fase van dat proces: het is een manier om een concrete vorm te geven aan het werk van de ontwerpers.

Prototypes op reële schaal

Of het nu gaat om uithangborden of displays, de afdeling prototyping van Saycom onderzoekt en maakt modellen van alle creatieve ontwerpen. Vervolgens ontwikkelt ze maquettes en prototypes op reële schaal. Op die manier levert ze de onmisbare basis om over te gaan tot productie en industrialisatie.

Multidisciplinaire professionals

De afdeling prototyping vertrouwt op multidisciplinaire vakkennis, want naast ingenieurs omvat ze specialisten in kunststofverwerking, plaatwerk, schrijnwerk en verlichting. Er wordt maximaal gebruikgemaakt van die knowhow om een technologische oplossing te vinden die perfect afgestemd is op elk visueel communicatieproject. Onder impuls van het idee achter het ‘Global concept’ brainstormen die professionals met de regels van engineering en productie in hun achterhoofd.

Creative Studio NL Engineering